Vi er alltid
på utkikk etter talenter

Søk nå

Om oss

Hos Loyall overgår vi forventninger. Vi mener at et positivt arbeidsmiljø skaper gode resultater og bidrar til god kundeservice. Vårt mål er å være smidig, innovativ og inkluderende. Vil du være en del av vårt team?

Les mer

Noen av våre verdier

Vi er innovative

Vi legger til rette for personlig utvikling

Vi er lidenskapelig opptatt av hva vi gjør

Vi løser problemer effektivt

Vi streber etter gode resultater

Vi jobber som et team og styrker hverandre i arbeid.

Tilgjengelige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter talent. Vårt mål er å skape den beste arbeidsplassen i Norge. Nedenfor finner du gjeldende jobbutlysninger. Hvis du tenker du har et bidrag utover de tilgjengelige stillingene, kan du gjerne legge igjen en åpen søknad.

Søk nå

Softwareutvikler / Integrasjonsutvikler / API

Vi søker Softwareutvikler og/eller Integrasjonsutvikler med kompetanse eller interesse innenfor feltene: Ruby / Rails, Linux, C#, .NET, Nettverk, API og Integrasjoner.

Les mer

Grafisk designer internship

Vi utvider våre internship muligheter og inviterer grafiske designere til å bli en del av vårt team. Som grafisk design intern hos Loyall vil du få mulighet til å jobbe med en stor bredde av oppgaver og bli inkludert i et svært innovativt og fremoverlent arbeidsmiljø, midt i Bergen Sentrum.

Les mer

Markedsføring internship (august)

Vi ser etter interns som starter i august for markedsføringsavdelingen. Et internship i Loyall er balansert mellom praktisk utførelse, teamarbeid og strategisk innflytelse. Vi har delt programmene våre inn i tre ulike avdelingskategorier, slik at hver kandidat får erfaring fra flere av våre avdelinger.

Les mer

Markedssjef

Vi ser etter Markedssjef med en lidenskap for innovasjon. Vi ser etter en markedssjef som vil være en del av vårt markedsteam. Som markedssjef vil du bli med på en unik reise og få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av aktiviteter for å fremme Loyall som merkevare og selskap.

Les mer

Søk nå